(na molbu naše agencije)

REČ KORISNIKA

Agencija Tetracom Media je po našem zahtevu napravila potpuno nov sajt po ugledu na našu prethodnu prezentaciju. Uveli smo i neke novine pa je naša keramičarska firma sada malo bolje predstavljena na internetu a prisustvo smo pojačali i povremenim Gugl oglasima. Napredak je primetan pa u narednom periodu sigurno nastavljamo na ovaj način.
.MARKO MILJKOVIĆ
.KERAMIČAR
Za našu grupu od preko 40 frizerskih salona koju gradimo od 2003. nije postojala potreba za veb sajtom, jer su klijenti dolazili direktno ili preko socijalnih mreža. Kako je broj salona rastao, javila se potreba za stručnijim kadrom, standardizacijom procedura, novim klijentima, proširenjem asortimana i uvećanjem kvaliteta usluga. Sa agencijom TETRACOM smo napravili sajt koji trenutno dostojno pokazuje šta sve radimo i kako. Hrabro smo izabrali tamnu pozadinu na sajtu uz visoke kontraste sa puno fotografija. Raduje nas činjenica da se lagano penjemo na Google rangiranju za pojmove iz frizerske delatnosti, jer planiramo da u svom poslu uskoro postanemo apsolutno prvi u Srbiji.
MARIJA ČAJKOVSKI
EKONOMISTA
Naša firma je lider u prodaji bojlera uz 27 godina dugu uspešnu servisnu tradiciju kao i veb sajtove koji prate naše aktivnosti u poslu. Sa agencijom Tetracom uspeli smo da rekonstruišemo glavni sajt koji sada uspešno pokriva i maloprodaju i veleprodaju ali i poslove servisa bojlera. Čuvajući visoke pozicije ranga na Guglu, pored veb sajta koristimo i balansirane Gugl-Oglase koji dopunjavaju efekte sajta, zbog šire podudarnosti oglasa sa pojmovima pretraživanja. Ukoliko niste u poslu sa bojlerima :-)) - preporučujem saradnju sa ovom agencijom.
RADE KOLAŠINAC
KOMERCIJALISTA
Sa agencijom Tetracom saradnju smo otpočeli slučajno i to se ispostavilo kao odlična odluka. Zajedno smo napravili nov sajt u domenu prehrambene tehnologije, primene HACCP sistema i impelmentacije ERP. Tetracom je na profesionalnom nivou i u dogovorenom roku sproveo naše zahteve i omogućio da kompaniju predstavimo na najbolji način i iznad očekivanja. U agenciji su stručno obradili sve naše materijale i usmerili nas kako da sajt bude prezentovan sa najboljim rezultatima u skladu sa potrebama i idejama. Najznačajnije u saradnji sa kolegama iz Tetracoma je proaktivan pristup i inventivnost.
BRANKICA TRTOVIĆ
DIPL.OEC.
Saznali smo od prijatelja za agenciju Tetracom i na njihovu sugestiju poručili osnovnu varijantu sajta sa 4 strane. Naša auto škola je nedavno počela sa radom i treba nam prisustvo na Internetu jer su naši klijenti uglavnom mlađi ljudi. Za mesec dana naš sajt je došao na 2. stranicu Googla a već sledeći mesec mi smo pri vrhu prve!
MILOŠ MARKOVIĆ
INSTRUKTOR
Naš arhitektonski sajt je stalno u pripremi zbog brojnih obaveza. Trenutna verzija je treća izrada sajtova koji smo realizovali u saradnji sa Tetracom Media PR Beograd. Sigurno je da moramo unaprediti vizuelni identitet sajta a najbitnije je naše visoko mesto na prvoj strani Googla. ("projektni biro", "projektovanje objekata")
JELENA NIKOLIĆ
ARHITEKTA
Planiramo rekonstrukciju starog sajta koji godinama nije menjan, jer nam treba bolji odgovor na današnje zahteve tržišta. Sa agencijom Tetracom čeka nas priprema i izrada sajta koji će ispratiti naše poslove zastupanja, uvoza i servisa medicinskih uređaja i opreme.
MIRKO BINGULAC
EKONOMISTA
Tokom izrade i održavanja nekoliko sajtova našeg centra za alternativnu medicinu, iz agencije Tetracom su uložili značajan napor u cilju naše bolje promocije na Internetu. Za ovako dobru saradnju koja traje od 2001. - samo komplimenti!
NADICA VUJOVIĆ
EKONOMISTA
Od osnivanja našeg fudbalskog kluba do danas, ideja naše internet prezentacije je da predstavi klub i događaje oko sportskih aktivnosti članova kluba. Sajt ima formu bloga i autori priloga su fudbalski treneri. Na pretraživačima smo prvi u Srbiji a održavanje sajta i strana na društvenim mrežama vodi agencija Tetracom Media.
MILE KNEŽEVIĆ
T R E N E R
Bavimo se uvozom i velikoprodajom italijanske keramike i sanitarne opreme. Pored “tek stvorenog sajta” i značajne konkurencije u ovoj delatnosti, posle tri meseca smo se nekako probili na drugu stranu Gugla. Sada nastavljamo dalje ka vrhu.
SANJA ARSENIĆ
EKONOMISTA

Lista naših korisnika je i naša poslovna tajna, dostupna svakom ozbiljno zainteresovanom klijentu koji sa nama uspostavlja kontakt za početak saradnje. Sa partnerima gradimo poverenje i stvaramo trajne veze na temelju realnih, transparentnih i uspešnih odluka u održavanju ili izradi njihovih veb prezentacija. Vrlo je lako proveriti da su 100% autentični (gore) postavljeni komentari – o čvrstim poslovnim odnosima i neprekidnoj posvećenosti klijentima. Priključite se i vi, popunite kontakt-prijavu!