(na molbu naše agencije)

REČ KORISNIKA

Godinama super sarađujemo a naš sajt za servis bojlera je brz, jednostavan i solidno izgleda. Gledajući na Googlu ključno je da smo na vrhu prve strane. Ako imate servis nečega i konkurenciju - naša preporuka je izrada sajtova preko ove agencije.
ARSEN PETROVIĆ
EL. INŽENJER
Naš arhitektonski sajt je stalno u pripremi zbog brojnih obaveza. Trenutna verzija je treća izrada sajtova koji smo realizovali u saradnji sa Tetracom Media PR Beograd. Sigurno je da moramo unaprediti vizuelni identitet sajta a najbitnije je naše visoko mesto na prvoj strani Googla. ("projektni biro", "projektovanje objekata")
JELENA NIKOLIĆ
ARHITEKTA
Planiramo rekonstrukciju starog sajta koji godinama nije menjan, jer nam treba bolji odgovor na današnje zahteve tržišta. Sa agencijom Tetracom čeka nas priprema i izrada sajta koji će ispratiti naše poslove zastupanja, uvoza i servisa medicinskih uređaja i opreme.
MIRKO BINGULAC
EKONOMISTA
Tokom izrade i održavanja nekoliko sajtova našeg centra za alternativnu medicinu, iz agencije Tetracom su uložili značajan napor u cilju naše bolje promocije na Internetu. Za ovako dobru saradnju koja traje od 2000-te, samo komplimenti!
NADICA VUJOVIĆ
EKONOMISTA
Od osnivanja našeg fudbalskog kluba do danas, ideja naše internet prezentacije je da predstavi klub i događaje oko sportskih aktivnosti članova kluba. Sajt ima formu bloga i autori priloga su fudbalski treneri. Na pretraživačima mi smo prvi u Srbiji a održavanje sajta i strana na društvenim mrežama vodi agencija Tetracom Media.
MILE KNEŽEVIĆ
T R E N E R
Bavimo se uvozom i velikoprodajom italijanske keramike i sanitarne opreme. Pored “tek stvorenog sajta” i značajne konkurencije u ovoj delatnosti, posle tri meseca smo se nekako probili na drugu stranu Gugla. Nastavljamo dalje ka vrhu.
SANJA ARSENIĆ
EKONOMISTA
Sajt “Najlepše bajke sveta” je volonterski projekat za decu, pokrenut 2015. Ovo je mogućnost da se zahvalimo za besplatan hosting i tehničku podršku oko računara, editovanja i programiranja. Obavljena je i SEO optimizacija sajta za pojam "bajke".
ZORAN SIMIĆ
MAŠ. INŽENJER

Lista naših korisnika je i naša poslovna tajna dostupna svakom ozbiljno zainteresovanom klijentu, koji sa nama potpiše memorandum o početku saradnje. Sa partnerima gradimo poverenje i stvaramo trajne veze na temelju realnih, transparentnih i uspešnih odluka u izradi i održavanju njihovih veb prezentacija. Moramo istaći i da su 100% autentična, gore iznesena svedočenja – o čvrstim poslovnim odnosima i stalnoj posvećenosti klijentima.