011/6697-131

011/6600-530

066/6600-530

TETRACOM DOO

office @ tetracom.rs

Beograd, Narodnih Heroja 9/5/31

PIB-10171444, MB-06660878, ŠD-2620

066/6600-530

tetracom doo beograd - proizvodnja računara i opreme - prodaja kompjutera laptopova - pc servis računara popravka laptopova - izrada sajtova internet prezentacija - seo optimizacija sajtova internet marketing i analitika - prodaja softvera

radni dan 9-17, subota 9-13

Preko 20 godina naše opredeljenje je proizvodnja i prodaja ekskluzivnih računara i implementacija softvera kod laptopova i desktop kompjutera. Naši najčešći korisnici su mala preduzeća ali i pojedinci sa specifičnim zahtevima. Uz aktivnu dvosmernu komunikaciju klijenti postaju partneri i prijatelji sa kojima delimo odgovornost i rizik.


PROIZVODNJA KOMPJUTERA ODRŽAVANJE I SERVIS RAČUNARA


1993. smo proizvodili radne stanice za NOVELL i IBM mreže bazirane na upotrebi dvonamenskih 386 računara. Napredak tehnologije i sve niže cene PC-a lagano uvode 1996. Internet u naše domove. Tetracom proizvodi najskuplje i najbolje modele računara za profesionalnu upotrebu i celodnevna opterećenja. Naši kupci prepoznaju kvalitet i ne prihvataju kompromise u svojim zahtevima.


Pomoću naših računara projektovano je nekoliko gradjevinskih objekata, preduzeća su pouzdano vodila svoje finansijske transakcije, izmontirano nekoliko filmova, gejmeri su završavali kompleksne igre. Garancija na komponente našeg računara sada je 3godine u duhu važećih propisa.


U jednoj agenciji, naš najstariji računar proslavlja 22. rodjendan. Dobrim servisom uz ugovorno održavanje ostvarićete minimizaciju troškova. Rešavamo kvarove desktop računara, laptopova koje ste kupili na drugom mestu. Obavlja se i instaliranje sistemskih i aplikativnih programa, komunikacija i interneta.


PRODAJA KOMPJUTERA I OPREME PRODAJA SOFTVERA


Tetracom DOO proizvodi 3 ekskluzivna modela dektop računara, koji rade brzo i pouzdano. Uz dopadljiv dizajn našeg kompjutera i pažljiv izbor komponenti, pomažemo vam u zadovoljavanju naj-složenijih profesionalnih zahteva. Uz računare tu su i LCD monitori najnovije generacije, profesionalni štampači, ploteri, komunikaciona oprema, dodaci. Preko nas možete poručiti namenski inostrani i domaći aplikativni softver.


 INTERNET MARKETING, IZRADA SAJTOVA, OPTIMIZACIJA SEO


Izrada sajtova danas je relativno lak zadatak i za krajnjeg korisnika. Nažalost ubrzo otkrivate da je vaš sajt nekoristan, mada izgleda dobro. Nema vas nigde na Guglu a ni vaši telefoni ne zvone. Za vas obavljamo analizu važnih parametara vašeg sajta sa predlogom korektivnih akcija. Pomažemo vam da prestignete konkurenciju i poboljšate visok rejting u pretraživanju. Sugerišemo poboljšanje koncepcije i scenarija sajta. Garantujemo skok na 2. stranu Gugla za samo 59 dana, ako se uspešno pripremi optimizacija sajta (SEO).


RAČUNAR SKROJEN PO VAŠOJ MERI

IZRADA SAJTOVA KOJI ZARADJUJU
web analitika, SEO

analiza pozicije vašeg sajta

analiza sajta konkurencije

SEO optimizacija sajtova

izrada sajtova, rekonstrukcija

internet marketing kampanja

socijalne mreže, aktivnosti


laptop računar extra-klase

konfiguracija za projektante

konfiguracija namenski server

profesionalni monitor

profesionalni ploter, štampač

mrežna oprema, komunikacije

instalacija operativnog sistema

servis laptopova, komunikacija

popravka računara, laptopova

popravka tableta, laptop servis

inostrani i domaći softver

čišćenje virusa i re-instalacija

laptop, desktop, serveri

kompjutera, softvera

IZRADA SAJTOVA

PRODAJA RAČUNARA

SERVIS RAČUNARA

гоогле вртешкациљај на друштвене мреже

TETRACOM, PRODAJA I SERVIS RAČUNARA IZRADA SAJTOVA